Inici Actualitat Derrota per la mínima del TT Mont-rodon a la lliga

Derrota per la mínima del TT Mont-rodon a la lliga

0
COMPARTIR
tt-mont-rodonEl TT Mont-rodon no va poder aconseguir la victòria aquest dissabte en un partit molt disputat contra el TT Borgonyà. Va perdre per 3 a 4. Els de la Vall del Ges van anar sempre per davant en el marcador, guanyant els  primers partits per la via ràpida. El Mont-rodon va reaccionar i va estar a punt de donar la sorpresa i forçar el desempat en el partit de dobles, però Rafel Montenegro no va poder guanyar el seu segon partit contra Quim Portet.
Tot i l’1 a 4 al marcador, els taradellencs van guanyar els dos partits que els quedaven per maquillar una mica el resultat final. Van jugar: Rafel Montenegro (1,5), Jordi Forcada (1,5) i Werner Howad (0).

El TT Mont-rodon després de les quatre primeres jornades es situa en vuitena posició a la classificació. El proper partit de l’equip serà el dia 15 de novembre a casa contra el Vic TT B, després d’una setmana de festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments