Inici Actualitat Empat de la UD Taradell al camp de la Sabadellenca

Empat de la UD Taradell al camp de la Sabadellenca

0
COMPARTIR

udtaradell2014-15Tot i que amb algunes baixes (Canó i Carrillo lesionats), la Unió Deportiva Taradell va poder treure un empat del camp de la Sabadellenca. L’equip taradellenc va empatar a 2 i suma la tercera jornada consecutiva sense perdre, amb dos empats i una victòria.

I ho va fer amb una gran segona part i remuntant. Al primer temps els locals van ser superiors, tot i que la igualtat no es va trencar fins a deu minuts pel descans. Al minut 35 arribava el primer gol de la Sabadellenca i just quan ja es complia el temps reglamentari arribava un segon gol local.

Amb 2 a 0 començava el segon temps. I s’iniciava bé. Martí Pedrón als quatre minuts reduïa diferències i feia el 2 a 1 que obria totalment el partit. El Taradell va insistir fins al final i la recompensa va arribar a cinc minuts pel final amb el 2 a 2 que va fer Jordi Serradelarca.

L’empat fa que els taradellencs sumin 9 punts i es mantinguin a la zona mitja de la taula classificatòria, tot i que a prop de posicions de descens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments