Inici Actualitat El CP Taradell consolida la reacció guanyant contra el GEiEG

El CP Taradell consolida la reacció guanyant contra el GEiEG

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2014Segona victòria consecutiva del Club Patí Taradell a la Primera nacional catalana. Aquest diumenge al matí ha guanyat per 2 a 6 a la pista del GEiEG, en un bon partit que confirma la seva recuperació després d’un mal inici de campionat.

El Taradell ha estat molt superior a la primera meitat, ja que ha arribat al descans amb un claríssim 0 a 4 al marcador. Marçal Casadevall, David Montero, Marc Nuri i Edu Genís han estat els golejadors. A la segona meitat els locals han reaccionat i amb dos gols han posat emoció. A més, amb el 2 a 4 al marcador el CP Taradell ha jugat durant quatre minuts amb només tres jugadors i ha patit. Albert Dalmau ha tornat a tenir una gran actuació.

Tot i això, Marçal Casadevall, primer, i David Montero, després, han posat el 2 a 6 definitiu al marcador, que permet al CP Taradell continuar remuntant posicions a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments