Inici Actualitat La UD Taradell guanya al Súria en el partit ajornat

La UD Taradell guanya al Súria en el partit ajornat

0
COMPARTIR

udtaradell2014-15Victòria balsàmica de la Unió Deportiva Taradell aquest dijous a la nit al camp del Súria, en el partit de la quarta jornada que es va suspendre per culpa de la pluja. Els taradellencs han guanyat per 0 a 1 gràcies a un gol de Sergi Company a la primera meitat i pugen fins a l’onzena posició amb 8 punts.

A la primera meitat no hi ha hagut massa ocasions per part dels dos equips. El Taradell, sobretot, s’ha acostat a la porteria rival a pilota aturada, en córners i faltes. El gol ha arribat havent passat la mitja hora de joc en un córner. Sergi Company ha rematat a gol des del segon pal. Abans de la mitja part el Súria ha tingut l’ocasió d’empatar en un u contra u que Sergi Solanich amb una bona intervenció ha desfet.

A la represa el Taradell s’ha sentit molt cómode i ha pogut sentenciar en un contraatac. Sergi Erra s’ha plantat a la frontal de l’àrea i després de driblar el porter, el seu xut ras l’ha tret un defensa de la línia de gol. Més tard, una centrada de Martí Pedrón l’ha rematat Jordi Pladevall, però el porter ha salvat el gol in extremis.

El Taradell ho hauria pogut pagar car, ja que en un nou u contra u Solanich ha hagut d’evitar el gol de l’empat. A partir d’aquí el partit s’ha endurit i el Taradell ha hagut de jugar els últims 10 minuts amb inferioritat numèrica per l’expulsió d’Òscar Sánchez.

Els últims minuts han estat de patiment, ja que el Súria ha penjat moltes pilotes i el Taradell s’ha tancat per conservar el resultat. En temps de descompte, que ha durat molt, Talavera ha vist la segona groga i el Taradell ha acabat jugant amb 9 jugadors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments