Inici Actualitat Victòria a Roda del TT Mont-rodon de tennis taula

Victòria a Roda del TT Mont-rodon de tennis taula

0
COMPARTIR

Segona victòria del TT Mont-rodon per 5-2 a la pista del CTT Roda de Ter. Els taradellencs van fer un bon partit des del començament i només van perdre un individual dels sis que es juguen. El partit de dobles final no es va poder guanyar. El TT Mont-rodon es situa en sisena posició a la classificació amb 4 punts.

Van jugar: Rafel Montenegro (2), Oriol Garcia (2) i Werner Howad (1). Aquest proper dissabte el TT Mont-rodon torna a jugar a casa, aquest cop contra el TT Borgonyà. El partit començarà més d’hora de l’habitual, a 2/4 de 4.

ian-ruben-llacerMentrestant, en el Circuit Promeses Individual a la primera prova d’enguany celebrada a Calella els dos jugadors del CPE Taradell van tenir sort diversa. Ruben Llacer va poder aconseguir quedar en quarta posició del seu grup i s’assegura la permanència al Nivell F, mentre que Ian Llacer va quedar en sisena posició i baixa al Nivell G.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments