Inici Actualitat Literatura i xocolata amb l’escriptora Care Santos aquest dijous a la Biblioteca

Literatura i xocolata amb l’escriptora Care Santos aquest dijous a la Biblioteca

0
COMPARTIR

care-santosLa Biblioteca Antoni Pladevall i Font proposa aquest dijous al vespre un acte que combinarà literatura i xocolata. Amb el fil argumental del llibre “Desig de xocolata” es farà una vetllada literària amb la seva autora, Care Santos. L’acte comptarà també amb la presència del xocolater de Taradell, Raül Cegarra, i el mestre xocolater, Quim Capdevila.

Els assistents  podran conversar amb l’escriptora mataronina, autora també del llibre “Habitacions tancades”. El seu últim llibre “Desig de xocolata” va guanyar el premi Ramon Llull de novel·la aquest 2014 i narra la història de tres dones unides per la seva passió per la xocolata.

Al mateix temps també coneixeran els secrets de la xocolata i la pastisseria a partir de les explicacions de Raül Cegarra i Quim Capdevila. I l’acte es complementarà amb un apartat musical, ja que el músic Joan Druguet a partir d’una selecció musical explicarà la relació de la música amb el llibre. L’acte començarà a les 8 del vespre i està obert a tothom.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments