Inici Actualitat El jurat d’Oh Happy Day dóna un toc d’atenció a Tastet de...

El jurat d’Oh Happy Day dóna un toc d’atenció a Tastet de Gospel

1
COMPARTIR

tastet-gospel-oh-happy-day-5

Programa de transició per a Tastet de Gospel al concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3. Després de guanyar la immunitat amb la millor cançó en el segon programa, la formació coral de Taradell no podia ser nominada. I el jurat va considerar que aquest fet els havia fet relaxar.

Tastet de Gospel va interpretar la cançó ‘Camins‘ de Sopa de Cabra amb dues noves solistes que encara no havien cantat soles fins ara. En la seva valoració la cantant Mone va destacar que la immunitat els havia fet relaxar. Guille Milkeway va manifestar que havia trobat una “desconnexió” entre les solistes i el cor. I l’únic que va treure algun aspecte positiu va ser el mestre Pardo que va destacar que havien guanyat en professionalitat.

Al programa també es va poder veure com durant la setmana van ser entrevistats al ‘Matí de Catalunya Ràdio’ de Mònica Terribas.

La millor actuació va ser pel cor Cantabile, mentre que els nominats són: The New Zombis, Vacombà i Music Vox.

Aquí podeu veure la seva interpretació de ‘Camins‘:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dolo.
Dolo.
19 octubre 2014 20:00

Gràcies taradell.com i gràcies a tots els qui ens doneu suport. El Tastet té un estil, de gospel, i no és fàcil anar canviant cada setmana de registre. No hi estem acostumats. El programa és un tobogan de tot plegat: ara et nominen i no saps ben bé el perquè, ara ets la millor cançó amb tot el que comporta i puges als núvols, ara et toca una cançó que és bona però que ens diuen que estem relaxats … El premi ja el tenim: participar al OHD i que es conegui a tot el nostre petit país que el… Llegeix més »