Inici Actualitat Tastet de Gospel guanya la immunitat amb la millor cançó al segon...

Tastet de Gospel guanya la immunitat amb la millor cançó al segon programa ‘Oh Happy Day’

0
COMPARTIR

tastet-gospel-oh-happy-day3

En el segon programa del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3 la formació de Taradell Tastet de Gospel no només va superar la nominació del primer dia, sinó que va guanyar el premi de millor cançó del programa. Aquest reconeixement suposava no només superar la nominació, sinó tenir immunitat en el tercer programa i que la seva cançó formi part del disc oficial del concurs. Els membres del grup també van guanyar entrades per al concert d’aquest dimarts 14 d’octubre de Kylie Minogue al Palau Sant Jordi.

El cor taradellenc va interpretar la versió en català del tema “Ain’t no moutain high enough’ de Marvin Gaye i Tammi Terrel. L’actuació de Tastet de Gospel, a més, va haver de superar el fet de ser el primer grup coral en actuar en el programa. El cor eliminat va ser Fusions.

tastet-gospel-oh-happy-day4La interpretació de “Cap cim és prou alt” va emocionar al jurat. Els quatre membres del jurat van destacar el mateix. Així, el mestre Pardo va comentar que “començar la nit així és molt fort” i que el cor sonava com un tot. Guille Milkeway va destacar les dues noies solistes i “el punt d’orgull que li heu donat”, i Bàrbara Mestanza va afirmar que “m’he cregut la cançó”. El mestre Pardo també va destacar que “m’ha encantat l’actitud positiva que teníeu al vídeo”. Precisament, al vídeo d’entrada es va veure els membres de Tastet de Gospel assajant al local de l’Esbart dansaire Sant Genís.

Crònica del 1r programa

Aquí podeu veure la interpretació de “Cap cim és prou alt”:

Assaig setmanal de la segona actuació:

Celebració per part de Tastet de Gospel:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments