Inici Actualitat Tastet de Gospel debuta a ‘Oh Happy Day’ sent un dels tres...

Tastet de Gospel debuta a ‘Oh Happy Day’ sent un dels tres cors nominats

1
COMPARTIR

tastet-gospel-oh-happy-day1

La formació de Taradell Tastet de Gospel va debutar aquest dissabte a la nit al programa de TV3 ‘Oh Happy Day’ com un dels 9 cors que competiran durant el concurs. La primera actuació va consistir en interpretar ‘Man of sorrows’, una peça que ja hem pogut escoltar molts taradellencs, ja que forma part del seu repertori.

L’actuació va agradar al jurat, però no el suficient, ja que va ser un dels tres cors participants en ser nominat a deixar el concurs. Els altres dos nominats van ser The New Zombies i Fusions. Un d’aquests tres grups la setmana vinent haurà d’abandonar el concurs. La millor actuació va ser per al cor Cantabile.

Respecte a l’actuació de Tastet de Gospel, el jurat va destacar la seva música emocionant. El mestre Pardo va destacar que el cor havia actuat molt compacte, tot i que les veus agudes calia que controlessin l’estridència. Guille Milkeway va demanar que deixessin anar més energia sobre l’escenari. I Mone i Bárbara Mestanza van centrar-se en demanar que el solista, en Fred, destaqués més.

tastet-gospel-oh-happy-day2En aquest primer programa es va destacar l’absència de Guillem Prat, el director de Tastet de Gospel, que per motius de salut no hi va poder ser. Dues de les components, Mònica García i Alba Roca, s’encarreguen de la direcció.

Cal destacar també que Tastet de Gospel va obrir el programa sent el primer grup a aparèixer en pantalla quan totes les formacions interpreten la sintonia del concurs. I també que en el vídeo de presentació del cor apareixien imatges de la Plaça de Santa Llúcia, la Font Gran i el Castell d’en Boix.

Aquí podeu veure la primera actuació “Man of sorrows”:

Aquí el vídeo de presentació al programa:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dolo.
Dolo.
5 octubre 2014 13:14

Gràcies Taradell per ser al nostre costat. L’experiència és molt bona, malgrat està essent molt dura. En Guillem el tenim delicat de salut, i això ens va afectar al principi, però hem de tirar endavant. L’aposta la vam fer tot el grup, tot i que només tinguem una vintena llarga de representants, que estan deixant moltes hores del seu dia a dia en deixar empremta Tastet a la teletres. Les coses semblaven anar bé, però al final la decisió del jurat no ens va anar a favor. Aquesta setmana toca treballar de valent, per ensenyar-los el què som, el què… Llegeix més »