Inici Actualitat El CP Taradell retroba el camí de la victòria davant del Noia

El CP Taradell retroba el camí de la victòria davant del Noia

0
COMPARTIR

cp-taradell-noia20142

Dissabte va arribar la primera victòria al pavelló del Pujoló per part del CP Taradell de Primera nacional catalana. L’equip de Climent Muñoz va derrotar al Noia Freixenet per 7 a 3, sumant el segon triomf en cinc jornades.

Aquesta vegada les coses van començar bé per al Taradell, que va llaurar el camí cap al triomf en els primers 25 minuts. Quatre gols van deixar un 4 a 0 al descans. Un gol de Gerard, dos d’Albert Benito i un de Marçal.

cp-taradell-noia2014Al segon temps es va començar amb bona dinàmica, ja que el Taradell portava el pes del partit. Fins i tot, va enviar una pilota al pal des de mig del camp. Però el Noia va estar més fi i als 5 minuts va posar el 4 a 1 al marcador. Poc després arribava el 4 a 2, que feia saltar les alarmes. Però aquesta vegada el Taradell no es va deixar sorprendre, ja que Marçal Casadevall i Miquel Masoliver van posar el 6 a 2 que sentenciava el matx. Tot i que els visitants van fer un no gol, Edu va posar el definitiu 7 a 3 al marcador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments