Inici Actualitat Lluís Verdaguer es presentarà a la reelecció a l’alcaldia de Taradell

Lluís Verdaguer es presentarà a la reelecció a l’alcaldia de Taradell

0
COMPARTIR

Lluís Verdaguer 2014

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, optarà a l’alcaldia de Taradell en les eleccions municipals 2015. Així ho ha anunciat aquest dissabte en una entrevista al programa ‘L’andana’ de Ràdio Taradell. D’aquesta manera, buscarà liderar el consistori per tercera legislatura consecutiva. Segons Verdaguer la decisió l’ha pres pel “fet de poder tirar endavant projectes importants i després de veure que gent del meu entorn m’ha demanat, de forma directa o indirecata, que seguís”.

Verdaguer no nega que tingués dubtes, sobretot, després que en les últimes eleccions muncipals CiU perdés dos regidors a Taradell i la majoria absoluta, passant de 8 a 6 representants. “Durant quinze dies no et sents prou valorat perquè has fet un pas enrere i ho analitzes assumint part de la culpa”, va afirmar. Tot i això, assegura que està “molt il·lusionat” perquè “ens queden moltes idees i projectes per tirar endavant”.

A l’entrevista també va assegurar que part de la llista electoral comptarà amb regidors actuals i va dir indirectament que serà la seva última legislatura si és escollit alcalde. “Quan comences, una legislatura de quatre anys és molt curta, vuit anys és el mínim i 12 ho considero com el màxim”, va afirmar.

Paral·lelament, també va valorar els 7 anys d’alcalde dient que “al 2007 tot eren alegries i els ajuntaments i ciutadania vivíem molt bé, i hem hagut de gestionar sis anys de crisi i estic molt orgullós de com ho portem a Taradell”, destacant que s’han mantingut serveis als ciutadans, subvencions a les entitats i destinant més despesa a temes socials. També es va referir a la piscina coberta dient que ha estat el tema més complicat que ha hagut de gestionar, però que “tinc ganes de posar-la en marxa i veure la resposta de Taradell”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments