Inici Actualitat Taradell acull una conferència per a empresaris per trobar maneres d’augmentar beneficis

Taradell acull una conferència per a empresaris per trobar maneres d’augmentar beneficis

0
COMPARTIR

xerrada-com-augmentar-beneficis

Petits empresaris, autònoms i comerciants de Taradell van participar a la  xerrada/col·loqui “10 formes d’augmentar beneficis” a càrrec del Sr. Llorenç Macías, empresari jubilat i actual membre de SECOT, Associació de Volunatriat Sènior d’Orientació Empresarial que es va fer el passat 9 d’octubre al Centre Cultural Costa i Font.

En aquesta jornada es van proposar 10 formes senzilles i a l’abast de qualsevol petita empresa, per millorar els seus beneficis a partir de l’anàlisi del compte de resultats i el balanç de situació. Les quatre primeres són: augmentar les unitats venudes, augmentar els preus de venda, disminució del cost directe dels productes o serveis venuts i disminució de les despeses fixes.

xerrada-com-augmentar-beneficis2Aquestes formes augmenten el benefici de forma directa. Després es van analitzar sis formes més que, encara que generen beneficis de forma indirecta, també són importants ja que es desprenen del balanç de situació, amb la finalitat d’aconseguir millorar la tresoreria i, a la vegada, reduir els costos financers. Es va parlar, per exemple, d’immobilitzar el mínim de capital, de no deixar créixer els estocs, del saldo de clients i dels proveïdors, de l’autofinançament, dels bancs i del pla econòmic – financer.

Per finalitzar la jornada, es va fer un petit debat entre els empresaris i el ponent de la sessió, per tal d’aclarir dubtes i compartir experiències. Aquesta jornada ha estat organitzada per la Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Taradell, i ha servit també per presentar el servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana, que dóna servei al municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments