Inici Actualitat El TT Mont-rodon cau a casa per la mínima contra Sant Hilari

El TT Mont-rodon cau a casa per la mínima contra Sant Hilari

0
COMPARTIR

TT-Mont-rodon-Sant-Hilari

Derrota molt ajustada del TT Mont-rodon en la segona jornada de la Lliga Intercomarcal d’enguany contra el CTT Sant Hilari. Els taradellencs van perdre per 3 a 4 en un matx molt disputat des del primer partit. Tant Rafel Montenegro com Oriol Garcia van perdre per uns ajustats 2-3 amb opcions sempre fins al darrer moment. En els quatre individuals que quedaven, el TT Mont-rodon en va guanyar tres i va posar l’empat a 3 al marcador. Així va ser el partit de dobles el que va decidir el campió i aquest va caure per 3-1 a favor dels visitants del CTT Sant Hilari.

Van jugar: Rafel Montenegro (1), Oriol Garcia (0) i Jordi Forcada (2). El TT Mont-rodon es queda amb 2 punts i es situa a la part mitja de la taula.

Aquest proper dissabte l’equip jugarà a la pista del CTT Roda de Ter, un equip nou aquesta temporada, que encara no ha pogut estrenar-se amb victòries.

Mentrestant, dos jugadors de l’escola de tennis taula del Club Parc d’Esports començaran aquest dissabte al matí a Calella la 1a fase del Circuit Promeses Individual d’aquesta temporada. Els jugadors són Ian i Rubén Llacer, que estan enquadrats al Nivell F. El seu objectiu és anar millorant el nivell de joc personal i mirar-ho de plasmar en uns millors resultats respecte a la passada campanya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments