Inici Actualitat Taradell ha acollit el programa per buscar feina ‘Reinventa’t +40’

Taradell ha acollit el programa per buscar feina ‘Reinventa’t +40’

0
COMPARTIR

reiventat

El passat 30 de setembre el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana va posar en marxa un programa per la millora de l’ocupabilitat de persones majors de 40 anys que es troben en procés de recerca de feina. A Taradell la sessió es va fer a la sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font.

El programa pretén millorar les competències bàsiques d’aquest col·lectiu i oferir acompanyament en la recerca de feina posant a l’abast dels participants formació que els ajudi a identificar les pròpies habilitats i reorientar la seva trajectòria professional per tal d’obrir-se més portes en el mercat laboral actual.

El “Re Inventa’t +40” s’ha obert a 7 municipis de la Mancomunitat: Balenyà, Folgueroles, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i St. Miquel, Taradell i Tona; i està donant formació a un total de 70 persones.

Al llarg dels proper dos mesos es realitzaran cursos i tallers per treballar les competències bàsiques (alfabetització digital i català), i també sessions grupals de coaching. Està previst que un cop finalitzats els cursos de formació, les persones participants rebin un seguiment a posteriori que els hi permetrà desenvolupar tot allò que hauran treballat al llarg del curs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments