Inici Actualitat L’Arxiu Fotogràfic de Taradell busca fotos del cementiri per una exposició

L’Arxiu Fotogràfic de Taradell busca fotos del cementiri per una exposició

0
COMPARTIR
Any 1978. Foto: Miquel Vilardell

cementiri-taradell

L’Arxiu Fotogràfic de Taradell està preparant una nova exposició dins el projecte “L’Arxiu surt al carrer”. Tal i com es va fer en l’última edició de la Fira de Santa Llúcia l’objectiu és mostrar una part de les fotografies històriques que recull l’arxiu. En aquest cas les fotografies que es busquen són del cementiri, ja que per Tots Sants es vol oferir una mostra per veure l’evolució que ha patit aquest espai i els carrers de l’entorn.

Les fotografies es poden fer arribar a l’Arxiu fins el 24 d’octubre i han de ser del cementiri o dels seus voltants. La voluntat és apropar l’Arxiu a la gent i donar a conèixer el  variat i ric patrimoni fotogràfic de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments