Inici Actualitat El CP Taradell no aixeca cap i perd contra el Caldes B

El CP Taradell no aixeca cap i perd contra el Caldes B

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013Inici de lliga nefast del Club Patí Taradell que aquest diumenge al vespre va patir la tercera derrota en quatre partits de lliga. L’equip de Climent Muñoz va perdre per 4 a 1 a la pista del Caldes B, un equip que no coneixia la victòria fins aquest diumenge.

Un partit més el CP Taradell no va trobar la manera d’imposar-se al seu rival. A la mitja part els locals ja dominaven per 2 gols a 0. I el descans no va servir perquè el Taradell reaccionés. A la segona part ha continuat la mateixa tònica i el Caldes ha posat un contundent 4 a 0 al marcador, que només un gol de Dani ha pogut maquillar una mica.

Després de quatre jornades, el CP Taradell només ha sumat una victòria a domicili i ocupa la 13a posició a la Primera Nacional catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments