Inici Actualitat Albert Pujol s’adjudica la prova de 20 km de la 2a Trail...

Albert Pujol s’adjudica la prova de 20 km de la 2a Trail del Bisaura

0
COMPARTIR

albert-pujol-trail-bisaura

Els taradellencs Albert Pujol i Jordi Aguilera, integrants de CET L’Enclusa, van ser els dos únics representants de Taradell a la 2a Trail del Bisaura d’aquest diumenge. Pujol va adjudicar-se la prova de 20 quilòmetres, mentre que Aguilera va acabar 12è a la prova de 44 quilòmetres.

En la prova de 20 quilòmetres hi van prendre part més de 200 participants. Albert Pujol es va imposar amb un temps d’1 hora 55 minuts i 59 segons, amb un marge de més de 4 minuts respecte al segon classificat, Andreu Moreno. La prova tenia un desnivell positiu de quasi 1.000 metres.

jordi-aguilera-i-albert-pujolEn la prova de 44 quilòmetres la victòria va ser per Lluís Ruiz amb un temps de 4 hores 41 minuts i 17 segons. En Jordi Aguilera va obtenir una gran 12a posició amb un temps de 5 hores 27 minuts i 53 segons. En aquesta prova hi prenien part 115 participants. Aquest recorregut tenia quasi 2.500 metres de desnivell positiu

La prova tenia la sortida i l’arribada a Sant Quirze de Besora i passava per punts com el Pla del Revell, el Castell de Besora o el Salt del Mir. En la prova llarga es pujava a Bellmunt per la cresta de Canemàs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments