Inici Actualitat Obertes les inscripcions per al 3r duatló infantil de Taradell de dissabte

Obertes les inscripcions per al 3r duatló infantil de Taradell de dissabte

0
COMPARTIR

duatlo-infantil-20132El pròxim dissabte es disputarà la tercera edició del duatló infantil de Taradell. La competició, que va sorgir com a complement del Duatló del Bandoler, es farà encara que la prova sènior no es disputi aquest any. La prova començarà a les 4 de la tarda al bosc El Pujoló i al voltant de 2/4 de 6 de la tarda ja haurà acabat, per no coincidir amb l’acte de presentació d’equips que fa la U. D. Taradell.

Les inscripcions es poden fer fins dissabte al Centre Excursionsta Taradell, mitjançant el formulari que hi ha a la seva web. Les places estan limitades a 150 participants i el preu és de 6 euros.

La prova, que any rere any té molt èxit i genera molta expectació, comptarà amb les categories mini, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Cada categoria tindrà un circuit diferent. Els participants rebran berenar, avituallament i un petit obsequi.

Altres edicions:

Duatló infantil 2013

Duatló infantil 2012

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments