Inici Actualitat El segon duatló XS infantil de Taradell torna a tenir molta participació

El segon duatló XS infantil de Taradell torna a tenir molta participació

0
COMPARTIR

duatlo-infantil-2013

Per segon any consecutiu el CET L’Enclusa va organitzar un duatló XS infantil per promocionar aquest esport entre els més petits. Enguany hi van participar un centenar de nens i nenes.

Una de les novetats és que canviava de dia i es va celebrar diumenge mentre es disputava el duatló sènior. El bosc del Pujoló comptava amb diferents recorreguts segons les edats dels participants. Tots ells van tenir esmorzar gratuït i una samarreta d’obsequi.

En categoria mini (fins a 5 anys) es va completar un recorregut de 125 mentres corrent i 500 metres en bicicleta. Alguns d’ells amb bicis amb rodetes o empesos pels pares. Els tres primers classificats van ser Joan Guiteras, Marc Codinachs i Joan Casanova en categoria masculí, i Essenda Lucas, Jana Vidal i Martina Molist en femení.

duatlo-infantil-20132En prebenjamins (6-7 anys) es van recórrer 250 metres corrent i 1.000 en bicicleta. El podi va ser per Gil Mendoza, Bernat Selva i Guillem Franquesa en apartat masculí, i Núria Calàbria i Emma Portell en femení. En benjamins (8-9 anys) es va fer un recorregut de 500 metres coorrent i 2.000 en bicicleta. Els tres primers classificats van ser Carlos Gámez, Adrià Franquesa i Àlex del Monte en nens, i Xènia Vives, Berta Vilà i Mar Espejo en nenes.

En categoria aleví (10-11 anys) el recorregut constava de 1.000 metres corrent i 3.000 en bicicleta. El podi el van completar Oriol Alarcón, Narcís Bou i Pol Vives en l’apartat masculí, i Maria Bofill, Cèlia Argemí i Marta Vilà en femení.

I, finalment, en l’apartat infantil-cadet els tres participants van completar un circuit de 1.250 metres corrent i 4.500 metres en bicicleta. Victòria per Bernat Cedó, seguit per Abel Pérez en nois, i triomf per l’única noia participant, Alba Alarcón.

Us deixem amb una galeria d’imatges de la competició.

[shashin type=”albumphotos” id=”19″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”source” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments