Inici Actualitat AJORNAT: L’Assemblea i El Cau de Taradell organitzen un recorregut que repassa...

AJORNAT: L’Assemblea i El Cau de Taradell organitzen un recorregut que repassa el procés d’independència fins al 9N

0
COMPARTIR

inici-curs-cau3

L’activitat s’ha ajornat a causa de la pluja de primera hora del matí i es buscarà nova data.

L’ANC s’ha sumat a l’acte d’inici de curs de l’Agrupament Rocaguinarda (El Cau), que tradicionalment els escoltes celebren cada 12 d’octubre al Castell d’en Boix. Així, enguany les dues entitats han muntat conjuntament una caminada fins a les restes del castell, seguint un itinerari que recorrerà, en forma de pistes, les diferents etapes del procés d’independència: del 2009 al 2014. També es preveu decorar de groc algun punt emblemàtic de l’emplaçament.

Per part d’El Cau, es farà la presentació del curs amb la promesa escolta, el lliurament de fulards i el canvi d’unitats. També s’amenitzarà l’acte amb la interpretació d’algunes cançons populars, acabant amb la hissada de l’estelada i El Cant dels Segadors.

L’activitat començarà a 2/4 de 9 del matí a la Plaça de les Eres o a 2/4 de 10 a la Plaça del Caçador a la urbanització Goitallops. Hi haurà servei de 4×4 per a persones amb problemes de mobilitat, i durant l’acte s’oferirà coca i xocolata desfeta.

Més actes de l’ANC

D’altra banda, l’ANC Taradell organitzarà el pròxim 17 d’octubre un sopar-col·loqui entre empresaris amb la presència d’Ada Parellada, Imma Tubella i Bertomeu Suaña. Tindrà lloc a les 9 del vespre al Centre cultural Costa i Font. El preu és de 35 euros i cal reservar anticipadament efectuant transferència bancària al número de compte (IBAN) ES80/0081/0200/2800/0272/5174, amb el següent concepte: SOPAR AT462 TARADELL NOM/EMPRESA. Un cop realitzada, envieu el justificant de la transferència a taradell@assemblea.cat.

Els pròxims 18 i 25 d’octubre i 1 de novembre hi haurà una parada informativa a la cantonada del Passeig Domènec Sert amb la carretera de Mont-rodon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments