Inici Actualitat Dissabte comença la Gigaenquesta a Taradell

Dissabte comença la Gigaenquesta a Taradell

0
COMPARTIR

signa vot independenciaLa Gigaenquesta promou la campanya ‘Ara és l’hora’ de l’ANC i Òmnium Cultural arriba aquest dissabte a Taradell. Diversos voluntaris taradellencs aniran casa per casa, preguntant sobre com s’imaginen una Catalunya independent. La idea és recollir el màxim d’informació sobre què pensen i volen els ciutadans. Així, els voluntaris aniran carregats d’enquestes i material groc, que és el color de la comarca. El punt de concentració és a les 10 del matí a can Costa.

Aquesta iniciativa, que és possible gràcies a la implicació de milers de voluntaris que aniran casa per casa, preguntarà sobre com s’imaginen una Catalunya independent.

Per seguir fent la gigaenquesta, es busquen voluntaris. L’ANC i Òmnium Cultural animen a tothom per tal que s’apuntin a través de www.araeslhora.cat o presentant-se als punts de trobada els dies de gigaenquesta, que es van detallant als web www.assemblea.cat/osona i www.omnium.cat/osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments