Inici Actualitat El TT Mont-rodon inicia la lliga amb un triomf contundent

El TT Mont-rodon inicia la lliga amb un triomf contundent

0
COMPARTIR

montrodon-tennis-taulaPartit plàcid per al TT Mont-rodon en el debut a la Lliga Intercomarcal.  Els taradellencs es van imposar de manera clara al TT Torelló. La majoria de partits es van decidir per 3-0, excepte el que van disputar Jaume Cunill i Slawek Tracyk on després de començar perdent per 0-2, el taradellenc va remuntar i guanyar per 3-2.

Van jugar: Rafel Montenegro (2,5 punts), Jaume Cunill (2,5) i Jordi Forcada (2). Dissabte que ve el TT Mont-rodon torna a jugar a casa, aquest cop contra el CTT Sant Hilari, que aquesta jornada també va guanyar el seu partit amb el TT Ripoll.
Aquesta temporada la Lliga Intercomarcal està formada per 15 equips, així que tots jugaran en una sola categoria. La competició estarà formada per la primera fase on tots els equips jugaran entre ells a una sola volta, i una 2a fase on es faran tres grups de cinc equips que faran la segona volta entre ells: de l’1 al 5, del 6 al 10 i de l’11 al 15.

El TT Mont-rodon enguany el formaran aquests jugadors: Jordi Forcada, Rafel Montenegro, Werner Howad, Oriol Garcia, Jaume Cunill, Ian Llacer i Ruben Llacer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments