Inici Actualitat El CP Taradell continua sense saber què és guanyar a casa

El CP Taradell continua sense saber què és guanyar a casa

0
COMPARTIR

cptaradell-alpicat2014

Nova ensopegada del Club Patí Taradell i, de nou, a casa. L’equip de Taradell va perdre aquest dissabte a la tarda contra l’Alpicat per 4 gols a 6 i en dos partits com a local ha registrat dues derrotes. L’any passat l’equip no va perdre cap partit com a local. A més, l’equip ha encaixat 13 gols en els tres primers partits de lliga.

cptaradell-alpicat20142El partit va començar malament. L’Alpicat amb un joc molt intens es va avançar amb dos gols consecutius. Tot seguit Albert Benito va escurçar diferències, però els visitants no van deixar lloc per la sorpresa. Van fer l’1 a 3 i tot i que Marçal Casadevall va reduir distàncies, les van tornar a ampliar amb el 2 a 4. Abans de la mitja part, però, Gerard Castellà va fer el 3 a 4 que obria el partit de cara a la segona meitat.

A la represa, però, l’Alpicat va certificar la seva victòria amb dos gols més que van posar un difícil 3 a 6 al marcador.  Tot i que el Taradell va tenir moltes ocasions, no va estar encertat. Com a exemples un penal i una falta directa desaprofitades. Només Albert Benito amb un nou gol va posar el 4 a 6 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments