Inici Actualitat La UD Taradell empata a zero a casa contra el San Pedro

La UD Taradell empata a zero a casa contra el San Pedro

0
COMPARTIR

udtaradell-sanpedro2014

Empat sense gols entre la UD Taradell i el San Pedro aquest dissabte a la Roureda. El partit va tenir alternatives però cap dels dos equips va ser capaç de desnivellar el marcador.

Inici dominant dels taradellencs, sobretot amb una primera ocasió local al minut sis. Però un partit més al Taradell li ha costat crear ocasions clares de gol. Els visitants, en canvi, aprofitaven errors defensius per posar la incertesa. A la mitja hora de joc, ocasió de Carrillo després d’una centrada de Canó, però amb empat s’ha arribat al descans.
A la represa, domini visitant amb dues ocasions. Un xut desviat i una ocasió que ha desfet un inspirat Nil. Tot seguit, triple canvi taradellenc per revolucionar el partit. El Taradell ha tornat a dominar, però al minut 64 l’àrbitre ha expulsat David Pujol a instàncies de la línier, suposadament per haver-la insultat.
I ho ha aprofitat el San Pedro per buscar la victòria. Quatre minuts després Nil amb una mà ha enviat un xut a córner i en temps afegit el porter taradellenc s’ha tornat a lluir per evitar la derrota.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments