Inici Actualitat El CP Taradell aconsegueix el primer triomf a Maçanet

El CP Taradell aconsegueix el primer triomf a Maçanet

0
COMPARTIR

recurs-hoquei-cptaradellPrimer victòria després de l’ensopegada en el debut de lliga del Club Patí Taradell. Triomf per 1 a 3 a la pista del Shum Maçanet B en un bon partit de l’equip de Taradell.

Tot i la victòria, el partit no va ser fàcil, ja que els locals van aguantar l’empat fins a la mitja part. Al segon temps el matx es va desencallar a favor del CP Taradell. El protagonista va ser el davanter Albert Benito que va ser l’autor dels tres gols. El Taradell es va posar amb un 0 a 2 al marcador, però els locals van escurçar diferències i van posar incertesa al marcador. Un darrer gol de Benito va certificar el triomf després de les moltíssimes ocasions que va generar l’equip de Climent Muñoz.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments