Inici Actualitat Una desena de taradellencs participen en el #descobreixTaradell

Una desena de taradellencs participen en el #descobreixTaradell

2
COMPARTIR

descobreix-taradell-2014

Prop d’una desena de veïns de Taradell han participat aquest diumenge al matí en la trobada de #descobreixTaradell que ha organitzat el programa El dipòsit de Ràdio Taradell. Des de la secció de la temporada passada ‘Història del carrers i les cases’ de la llicenciada en història, Mireia Solderdelcoll, s’ha iniciat a partir de les 10, després d’esmorzar, un recorregut pels carrers de la Sagrera i els seus voltants. S’ha explicat la història dels diferents carrers i places i els motius més destacats de les cases d’aquests indrets del centre del poble. Els taradellencs s’han sorprès d’alguna de les curiositats que s’han explicat com la de saber que el títol de la baronia de Taradell actualment el té la duquessa de Alba.

El recorregut s’ha completat al voltant de 2/4 d’1 del migdia després de visitar indrets especialment oberts per aquesta activitat com la Torre de Don Carles o el campanar, a més de l’interior de la capella de Santa Llúcia. Els participants tindran temps fins dimecres al vespre per penjar a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagrm o entregar a l’emissora les fotos amb les quals participar en l’entrega de premis.

Els participants han celebrat la iniciativa per donar a conèixer el patrimoni de Taradell i ja demanaven que es repeteixi properament. Des del programa El dipòsit agraeixen la participació dels taradellencs i la col·laboració en l’organització de l’Ajuntament i Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Salvador clot
Salvador clot
29 setembre 2014 22:09

Primer de tot felicitar a Ràdio Taradell i als conductors del programa El Dipòsit per la iniciativa d’aquesta sortida pels carrers de Taradell, per conèixer una mica més l’història dels nostres carrers. Animar-vos a que més endavant en feu alguna altra i esperant que sigui tan interessant com ho va ser aquesta.

Albert Molist
Albert Molist
29 setembre 2014 10:16

“el títol de la baronia de Taradell actualment el té la duquessa de Alba.”

Tot i que entenc que avui en dia no serveix per res, és possible fer revocar aquest títol?