Inici Actualitat El Dipòsit de Ràdio Taradell proposa descobrir els carrers de Taradell aquest...

El Dipòsit de Ràdio Taradell proposa descobrir els carrers de Taradell aquest diumenge

0
COMPARTIR

cartell-acte-dipositEl programa El Dipòsit que s’emet per Ràdio Taradell ha organitzat aquest diumenge un acte per conèixer la història dels carrers i cases del municipi. L’acte, que està obert a tothom, començarà a 2/4 de 10 del matí al quiosc de la Plaça. Després d’esmorzar, explicar la cercavila i les normes per guanyar premis, que s’anunciaran en aquell moment, començarà el recorregut.

La idea sorgeix de la secció del programa El Dipòsit, ‘Història dels carrers i les cases’ de Taradell que fa la Mireia Solerdelcoll, llicenciada en història i de Roda de Ter. Cada setmana explica la història i curiositat de carrers i cases amb els seus motius. D’aquí i de demanar insistentment que ens enviessin fotos dels llocs dels quals parlàvem va sortir la idea de fer aquesta cercavila pel centre de Taradell.

El recorregut serà La Plaça, Torre de Don Carles (que estarà oberta), carrer Guillem de Mont-rodon, carrer d’en Quintana, carrer de la Vilanova, carrer de Vic, carrer de Sant Sebastià, plaça de Santa Llúcia (amb visita a l’ermita), carrer de Sant Sebastià, plaça de les Eres, carrer de la Vila, plaça d’en Gili, carrer Joc de la Pilot, carrer de l’Església (visita al campanar), carrer del Campanar i La Plaça.

Un cop acabat el recorregut es donaran els premis a les tres millors fotografies que hagin penjat els assistents durant la visita a Instagram, facebook i/o twitter amb les etiquetes #descobreixTaradell #eldipositRT #Taradell #Osona i segueixin els perfils a la xarxa social a la qual hagin penjat la foto (facebook, twitter: @eldiposit i instagram: eldiposit). Només fotos vàlides publicades de 2/4 de 10 del matí fins a la finalització de la trobada al voltant de la una del migdia. No cal inscripció prèvia.

El programa El Dipòsit comença a emetre’s aquest divendres 26 de setembre cada setmana de 6 a 7 de la tarda, amb reemissió el diumenge de 12 a 1 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments