Inici Actualitat Taradell acull diumenge la 21a Trobada de Gegants

Taradell acull diumenge la 21a Trobada de Gegants

0
COMPARTIR

trobada-gegantera-20132

Com és habitual al mes de setembre, Taradell es converteix en municipi geganter. Aquest diumenge al matí tindrà lloc la 21a edició de la Trobada de gegants, organitzada per la Colla jove de geganters i grallers de Taradell. En total, està previst que hi participin 18 colles geganteres. Es tracta de Sant Vicenç de Montalt, Sant Pere de Vilamajor, Ribes de Freser, Prats de Lluçanès, Lliçà de Vall, Gironella, Sant Miquel de Balenyà, Sant Feliu de Llobregat, Torelló, Navàs, Montblanc, Calonge, Caldes d’Estrac, el Barri de Santa Anna de Vic, Rellinars, Sant Joan de les Abadesses i Teià.

A les 9 del matí hi haurà la concentració i arribada de colles i a partir d’1/4 de 12 del migdia començarà la cercavila pels carrers del centre de Taradell. A la una del migdia es farà la ballada conjunta a l’aparcament de la Carpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments