Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell aprova una moció de suport a la consulta del...

L’Ajuntament de Taradell aprova una moció de suport a la consulta del 9N

0
COMPARTIR

ple-suport-consulta9n

L’Ajuntament de Taradell va aprovar aquest dilluns al vespre en sessió extraordinària una moció per donar suport al president Artur Mas per tal que faci tot el possible per convocar i celebrar la consulta del 9 de novembre. La moció es va aprovar per unanimitat amb el vot a favor de tots els regidors amb representació al consistori. El ple va estar presidit pel primer tinent d’alcalde, Jordi Baucells, ja que aquests dies exerceix d’alcalde accidental perquè Lluís Verdaguer està de vacances. Baucells va mostrar la “satisfacció per poder aprovar-la” després d’haver-se posat d’acord tots els grups municipals.

ple-suport-consulta9n2Cal destacar que la sala de plens estava totalment plena, quan normalment els plens ordinaris són seguits per 3 o 4 persones. El ple va acabar amb crits d’independència per part de tots els presents.

Aquesta moció ha estat iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i aquest dilluns quasi 700 ens locals ja l’havien aprovat. Concretament, la moció també demana que els ajuntaments garanteixin la llibertat individual i el procés democràtic, facilitant tots els recursos i els eines necessàries per fer possible la celebració de la consulta de forma coordinada amb el departament del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Al mateix temps, fa una crida a la ciutadania a participar-hi de manera activa, cívica i pacífica. Està previst que el 4 d’octubre es faci un acte amb tots els alcaldes i alcaldesses per lliurar l’acta municipal del ple al president, Artur Mas, com a mostra que el municipalisme està al costat del què reclamen els catalans i del Govern.

ple-suport-consulta9n3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments