Inici Actualitat Dos errors condemnen la UD Taradell davant del Tibidabo Torre Romeu

Dos errors condemnen la UD Taradell davant del Tibidabo Torre Romeu

0
COMPARTIR

udtaradell2014-15

La Unió Deportiva Taradell va perdre aquest dissabte a la tarda el partit que disputava contra el  Tibidabo Torre Romeu per 0 a 2. Els visitants van aprofitar dos errors defensius en els primers minuts per endur-se els tres punts de la Roureda.

Només començar en el primer minut va arribar el 0 a 1 a la sortida d’un córner, quan Edu va rematar totalment sol, ja que la defensa taradellenca havia sortit malament per provocar el fora de joc. I dos minuts més tard, una altra errada en la sortida de la pilota des de la defensa va ser aprofitada per muntar un contraatac que va significar el 0 a 2. Aquests contratemps van condicionar totalment el partit i el Taradell no va saber remuntar. Als locals els va costar molt crear oportunitats.

A la segona part l’ocasió més clara va ser una rematada al pal de Joan Canó. També cal destacar l’expulsió de Sergi Company al minut 75 per doble targeta groga i el debut de Marc Muntal. Al final 0 a 2, que deixa el Taradell amb tres punts després de tres jornades de lliga a la Segona Catalana.

Gol 0 -1:

Gol 0-2:

Pal de Canó:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments