Inici Actualitat El CP Taradell inicia la lliga amb una sorprenent derrota a casa

El CP Taradell inicia la lliga amb una sorprenent derrota a casa

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013Derrota sorprenent i dolorosa del Club Patí Taradell de Primera nacional catalana aquest dissabte en el primer partit de lliga. L’equip de Taradell va perdre per 3 a 6 contra el Tona. La ressaca del títol a la Supercopa catalana va ser agre.

El Taradell es va veure sorprès durant tot el partit, ja que la primera metitat es va tancar amb 1 a 3 a favor dels tonencs. A la segona part, l’equip tampoc va saber reaccionar. Van anar passant els minuts i el Tona va aconseguir dos gols més a falta de 5 minuts pel final. Llavors va poder marcar dos gols més, però ja era massa tard i el partit va acabar amb 3 a 6 pels visitants.

El CP Taradell que té per objectiu l’ascens de categoria haurà de començar a reaccionar a partir de la segona jornada.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments