Inici Actualitat Últims dies per presentar fotos al 2n concurs fotogràfic d’en Toca-sons

Últims dies per presentar fotos al 2n concurs fotogràfic d’en Toca-sons

0
COMPARTIR
1r premi
1r premi
1r premi 2013

El termini per presentar fotografies al concurs fotogràfic entorn de la Festa d’en Toca-sons s’ha allargat fins al pròxim 3 d’octubre. Aquesta és la segona edició d’aquest certamen, que porta per nom “Memorial Lluís Tuneu”. Recordem que es poden presentar fotos de qualsevol dels actes organitzats per la Festa d’en Toca-sons: caminada teatralitzada, mercat del segle XVII, Toca-canalla o Toca-sons.

El concurs està obert a tothom i cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies en format digital (pes màxim de cada imatge 1,5 MB) a l’adreça festatocasons@gmail.com. Com a novetat aquest any s’ha incorporat un concurs a instragram. Es premiarà les tres millors fotos i la millor d’un taradellenc i també la millor foto penjada a instagram amb les etiquetes #tocasons14 i #instaosona.

El jurat està format per reconeguts fotògrafs i un membre de l’arxiu fotogràfic de Taradell. Els premis es lliuraran el 30 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre al centre cultural Costa i Font. A partir de les fotos presentades se’n seleccionaran una vintena que seran exposades al Centre cultural Costa i Font a finals d’octubre.

Notícia 1r concurs fotogràfic Toca-sons

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments