Inici Actualitat Carles Leiva guanya el 1er concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Carles Leiva guanya el 1er concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR
Guanyadors 1r concurs fotogràfic
guanyadors-1er-concurs-toca-sons2
Carles Leiva, Xavier Carol, Bernat Cedó i Jordi Morato d’esquerra a dreta

Des d’aquest dimecres es pot visitar la mostra de fotografies del primer concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. Dimecres al vespre es van lliurar els premis d’aquest certamen, organitzat per la Festa d’en Toca-sons. Carles Leiva de Folgueroles es va endur el primer premi amb una foto titulada “Cap al judici”.

1r premi
1r premi

El segon premi ha estat per Xavier Carol de Taradell amb la fotografia “El Toca-sons de la Catalunya sotmesa” i el tercer premi per a Bernat Cedó de Taradell per la foto “Sentència”. Els tres guardonats han guanyat un trofeu i un sopar per a dues persones. També es va lliurar el premi local que ha estat per Jordi Morató per la fotografia “Professor”. Va guanyar un trofeu.

En total s’havien presentat un total de 37 fotografies de quinze participants. La majoria d’ells de Taradell, però també n’hi havia de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Barcelona. L’exposició es podrà veure fins l’11 de novembre al vestíbul del Centre cultural Costa i Font. Compta amb un total de vint fotografies seleccionades entre les que es van presentar al certamen. La intenció dels organitzadors és convocar el concurs fotogràfic cada any, ja que ajuda a difondre la festa i serveix per tenir un arxiu fotogràfic.

Durant l’acte la família de Lluís Tuneu va llegir un petit escrit d’agraïment pel fet que el concurs porti el seu nom.

expo-concurs-toca-sons-20132

expo-concurs-toca-sons-20133

2n premi
2n premi
3r premi
3r premi
Premi local
Premi local

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments