Inici Actualitat El TT Mont-rodon estrena temporada al torneig d’Arbúcies

El TT Mont-rodon estrena temporada al torneig d’Arbúcies

0
COMPARTIR

tennis-taula-arbucies

Fins a 5 jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest cap de setmana passat al quart Torneig d’Arbúcies de tennis taula que obre la temporada de la competició Intercomarcal. Werner Howad perdia a 32ens de final contra el seu company de club Jaume Cunill, i aquest ho feia a 16ens contra en Juanjo Cortés del Sant Quirze per 0-3. En aquesta ronda també perdia Oriol Garcia amb un partit molt ajustat davant David Velasco del TT Sant Vicenç per 2-3.

Rafel Montenegro va arribar fins a vuitens de final, on s’ho va jugar contra el seu company Jordi Forcada amb victòria per aquest darrer per un 3-0 molt ajustat. En Jordi al final va arribar a quarts de final on va perdre per 2-3 contra Marc Lara del CTT Roda de Ter.

El següent torneig serà el dissabte dia 27 a Ripoll, just una setmana abans de començar el campionat de Lliga Intercomarcal d’enguany.

Aquesta setmana també comencen els entrenaments de l’Escola de Tennis Taula del Club Parc d’Esports per segon any amb els mateixos dies i horaris que la temporada passada. Es fan els dimarts i dijous de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda. L’entrenador continua sent en Jordi Forcada. Qui estigui interessat pot adreçar-se al gimnàs del col·legi Les Pinediques en aquests horaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments