Inici Actualitat Cursets de GPS, orientació i mapes digitals a Taradell

Cursets de GPS, orientació i mapes digitals a Taradell

0
COMPARTIR

curs-gpsAquesta setmana s’inicia el primer de diversos cursets de formació que ExcursionsiGps organitzarà a Taradell en les pròximes setmanes. El primer és un curs d’orientació a muntanya amb mapa i brúixola que es farà aquest dissabte 20 de setembre a la Sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font. Es tracta d’una sessió d’un dia per donar els coneixements necessaris per orientar-se i poder llegir un mapa i una brúixola.

Diumenge també es farà una excursió fotogràfica “per les entranyes de la Terra”. Concretament a les Esquerdes de l’Euga, al Ripollès, enmig de les esquerdes a la roca d’aquesta formació geològica.

El 19 d’octubre es farà un curs de GPS, mapes digitals i programes de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 a 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Mentre que el 23 de novembre hi ha prevista l’excursió fotogràfica “la tardor en un bosc de follets” al Bosc de la Grevolosa.

Als enllaços de cada curs podeu trobar tota la informació detallada així com fer les inscripcions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments