Inici Actualitat El línier s’inventa un penal per desencallar el triomf del Tona davant...

El línier s’inventa un penal per desencallar el triomf del Tona davant de la UD Taradell

0
COMPARTIR

tona-udtaradell20142

La mateixa història de sempre. La Unió Deportiva Taradell ha patit aquest diumenge al migdia un arbitratge que ha marcat el derbi davant del Tona. Els locals s’han imposat per 3 a 1 en un matx marcat pel penal que el línier s’ha inventat només començar el segon temps.

A la primera meitat, domini del Tona. En la primera mitja hora de joc ha portat el pes del partit i ha gaudit de dues ocasions amb molt perill. Primer una centrada per la dreta que Joan Molist ha defensat bé enviant la pilota a córner. I més tard, en una falta que Aitor a rebots ha estat a punt d’aprofitar, però Nil s’ha avançat per impedir el gol.

tona-udtaradell2014Però, contradictòriament, el Taradell ha tingut la millor ocasió. En l’últim quart d’hora s’ha desfet del domini local i Òscar Sánchez ha enviat un xut a la base del pal. També Albert Muntal havia tingut el gol en una ocasió, que no valia per un dubtós fora de joc.

Tot ha canviat a la represa. Només començar en una jugada on cap jugador ha reclament res ni el públic, el línier ha avisat a l’àrbitre perquè assenyalés penal pel Tona. L’afició taradellenca i els jugadors s’han indignat davant la decisió que ha suposat l’1 a 0.

Als 20 minuts ha arribat el 2 a 0 de Mendo en una bona jugada local. Però dos minuts més tard, Carrillo escurçava diferències aprofitant una centrada de Martí Pedrón. Tot i un xut perillós del Tona, el Taradell ha estat a punt d’empatar en una combinació entre Canó i Pedrón, que el porter tonenc ha desfet in extremis.

L’empat no ha arribat i en un nou contraatac amb possible fora de joc, Eloi ha sentenciat amb el 3 a 1. Fins al final, només destacar una falta que Fredi, pel Tona, ha estavellat al pal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments