Inici Actualitat El CP Taradell guanya la Supercopa catalana d’hoquei patins

El CP Taradell guanya la Supercopa catalana d’hoquei patins

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2El Club Patí Taradell es va proclamar campió de la Supercopa catalana d’hoquei patins, aquest diumenge al vespre a Caldes. L’equip de Taradell disputava la competició contra l’equip amfitrió, ja que els dos equips van acabar en els dos primers llocs la passada temporada a la Primera nacional catalana.

La primera meitat va començar sense massa ocasions per als dos equips. Després d’una falta directa desaprofitada per Marc Nuri, va arribar el 0 a 1 per al Taradell obra d’Albert Benito. Masoliver va marcar amb un xut que va ser desviat i va sorprendre el porter del Caldes. Era el minut 15.  Dos minuts més tard, arribava el 0 a 2 en un contraatac, però sense temps per digerir l’avantatge, el Caldes va escurçar diferències en la següent jugada.

L’empat va arribar a falta de tres minuts pel descans i de penal. Però el CP Taradell va reaccionar molt bé i amb un nou contraatac Masoliver va fer el 2 a 3, resultat amb el qual es va arribar al descans.

La segona part va començar amb una ocasió claríssima per empatar del Caldes. I és que Marc Ortells va enviar al pal la bola en un penal al minut 7. Va ser l’avís per a l’empat a 3 al minut 9 aconseguit per Jacint Molera amb un xut de cullera que es va introduir per l’escaire. Però, de nou, el CP Taradell va reaccionar de forma increïble. Un xut des del mig del camp es va convertir en el 3 a 4 un minut després.

A l’equador del segon temps dues ocasions clares pel Caldes per empatar. Una falta directa i un penal que Albert Dalmau s’encarregava d’aturar. Tant avisar va acabar arribant l’empat a 4 de Jordi Urbano a cinc minuts pel final.

Però els dos equips estaven molt carregats de falta i a tres minuts pel final Masoliver va tenir una falta directa. No la va desaprofitar i va posar el 4 a 5 al marcador. I poc després en una contra arribava el 4 a 6, obra de David Montero. Semblava el partit sentenciat, però el Caldes encara va ser capaç de fer el 5 a 6.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments