Inici Actualitat Els Mossos detenen dues persones per una agressió produïda durant la Festa...

Els Mossos detenen dues persones per una agressió produïda durant la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

mossosSegons informen els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic, el passat 3 de setembre van detenir dos homes, de 19 i 20 anys, un de nacionalitat espanyola i l’altre uruguaiana, veïns de Calldetenes i Vic, com a presumptes autors de dos delictes de lesions. Els fets van succeir a la matinada del 24 d’agost durant la celebració de la Festa Major de Taradell. Uns joves van protagonitzar dues baralles al llarg de la nit que van causar lesions a un noi i una menor que es trobaven als actes festius.

El primer fet va passar pels volts de les dues de la matinada, quan un jove que es dirigia cap a casa seva va ser sorprès per tres nois. Dos dels joves van agafar-lo pel darrera i un tercer va començar a donar-li cops de puny a la cara, mentre li recriminava una discussió que havien tingut setmanes abans. Els cops li van provocar fractura d’ossos al nas i li van fer perdre el coneixement una estona. Seguidament, els nois van marxar del lloc i el jove va ser atès pels serveis d’emergències.

Una hora més tard hi va haver una segona baralla que va ser protagonitzada pel mateix grup de l’agressió anterior. En aquest cas la víctima va ser una menor que es trobava ballant, quan aquest grup de joves li va treure el barret que portava. La noia va intentar recuperar-lo i un dels nois li va donar un cop de puny a la cara que li va provocar despreniment de retina i la va fer caure al terra.

Arran d’aquests fets els Mossos van iniciar una investigació per tal d’aclarir els fets i trobar els autors de l’agressió. Després de diverses gestions, els Mossos van localitzar i detenir els dos principals agressors, com a presumptes autors de dos delictes de lesions. Els detinguts van passar a disposició judicial el divendres 5 de setembre al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments