Inici Actualitat Uns 150 taradellencs es mullen per l’ELA

Uns 150 taradellencs es mullen per l’ELA

5
COMPARTIR

mullada ela 2014

La mullada popular proposada per la família de Cal Terrisser de Taradell ha convocat aquest dissabte uns 150 atrevits. A la Plaça de les Eres s’ha fet la mullada solidària contra l’ELA enmig d’un ambient molt distès.

Aquesta iniciativa solidària va arrencar fa quinze dies de la família de Cal Terrisser, que amb una afectada per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), van reptar a través d’un vídeo a l’alcalde, Lluís Verdaguer, i a tots els veïns del poble a mullar-se a favor de la lluita contra aquesta malaltia.

mullada ela 20142Primer de tot l’alcalde ha explicat d’on havia partit la iniciativa i ha donat la paraula a la representant de la Fundació Miquel Valls que ha agraït el gest de Taradell. Tot seguit, l’alcalde, la regidora de Salut, Lluïsa Sañé, i la representant de la Fundació s’han mullat primer i han reptat als presents a fer el mateix. Cosa que han realitzat sense dubtar.

Aquest dissabte els participants només havien de portar una galleda i a la mateixa plaça i amb mangueres s’han omplert els recipients. També es podien fer donacions econòmiques a canvi d’un pin o un clauer. Els diners recollits es donen a la Fundació Miquel Valls, entitat sense ànim de lucre que busca millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i ofereix suport a les seves famílies. També promou la investigació. Els donatius es poden continuar fent a través de la web de Fundació Miquel Valls i de la campanya contra l’ELA.

A continuació podeu veure alguna imatge i un petit vídeo:

mullada ela 20143

mullada ela 20144

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pilar Roca Formentín
Pilar Roca Formentín
17 setembre 2014 15:47

Ho vaig fer amb molt de gust i voldria per tots els mitjans que aquesta malaltia deixés de ser tan cruel. Una abraçada per tu Carme i per la fantàstica família que tens.

carme malet
carme malet
15 setembre 2014 22:15

La família Terrissera i jo mateixa volem donar les gràcies a l’alcalde de Taradell, al poble, amics, Ràdio Taradell, TV Canal Taronja, Fundació Miquel Valls, Núria per haver vingut i haver col·labora’t amb aquest gest per l’ELA. Moltes gràcies pels donatius. Hem fet un pot de 1.600€. Avui hem fet el donatiu a la Fundació Miquel Valls. Una abraçada a tots.

isabel campos
isabel campos
15 setembre 2014 14:39

Moltes gràcies a la família de Cal Terrisser per convidar-nos i compartir amb nosaltres aquesta remullada. Va ser fantàstic!
Des de Canal Taronja hem reptat a tots els nostres televidents a remullar-se i col·laborar!
Orgullosa de ser gitana de Taradell! Orgullosa de tots vosaltres.
Isabel Campos

teresa solacunill
14 setembre 2014 14:22

Tota la família està més que agraïda perquè d’un petit gra de sorra mica a mica es fa una muntanya, i així com tot si es col·lobora al final sempre s’aconsegueixen petits avanços tan científics com amb altres obres.
MOLTES GRÀCIES

lourdes
lourdes
13 setembre 2014 21:12

Molt contenta de poder participar a la remullada i agraïda a tothom.