Inici Actualitat Taradell no falla i participa multitudinàriament a la V de Barcelona de...

Taradell no falla i participa multitudinàriament a la V de Barcelona de l’11 de Setembre

1
COMPARTIR

v-barcelona-2014

Ja no seria notícia perquè forma part de la normalitat. Però Taradell un cop més ha tornat a demostrar la seva mobilització per reclamar una sobirania pel poble català i el seu dret a decidir. Un total de 12 autocars han sortit al migdia amb unes 600 persones en direcció a Barcelona per participar a la V de l’11 de setembre.

La majoria es dirigien cap al tram 67 (Gran Via en la seva intersecció amb el carrer Nàpols i Sícilia) i allà s’han reunit amb molts altres taradellencs, centenars, que han baixat en cotxe particular o en tren. En aquest tram també hi havia osonencs d’altres municipis de la comarca.

La forta calor no ha estat cap inconvenient i, tot i que costava molt transitar pel centre de la via pel gran nombre de gent, podies trobar constantment els taradellencs. No hi són tots, però a continuació us mostrem algunes imatges de taradellencs en els actes d’aquest 11 de setembre de 2014. No cal oblidar que fa cinc anys al 2009 en la consulta per la sobirania, Taradell va ser el municipi de més de 5.000 habitants amb un percentatge més alt de SÍ.

Taradell a la Via Catalana 2013

[shashin type=”albumphotos” id=”53″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
12 setembre 2014 23:18

Tot i no poder-hi ser per culpa de la meva mala salut, us apunto un tros de la lletra d’una cançó d’en Raimon:
Per unes hores ens varem sentir lliures
i qui ha sentit la llibertat,
té més ganes de viure.

De ben lluny, de ben lluny,
arribaven totes les esperances,
i semblaven noves,
acabades d’estrenar:
de ben lluny les portàvem.
Impressionant ! poble de Catalunya!
Gràcies gent de l’ANC !
Gràcies gent d’Òmnium !
I ja van tres. Fins quan?