Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell i una trentena d’entitats es comprometen per la consulta...

L’Ajuntament de Taradell i una trentena d’entitats es comprometen per la consulta del 9 de Novembre

0
COMPARTIR

compromis-11s2014

La Plaça de les Eres de Taradell ha acollit aquest dijous 11 de setembre el compromís públic i formal del consistori de Taradell i una trentena d’entitats a favor de fer possible la consulta del 9-N. Els 13 regidors de l’Ajuntament de Taradell i representants de les entitats signants van dipositar el seu compromís en una urna, que s’ha lliurat a l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, per fer-la arribar al president de la Generalitat.

11-setembre-20144El representant de l’ANC, Enric Casulleras, ha llegit el nom de les entitats, mentre que el coordinador de l’ANC Taradell, Lluís Molist, ha entregat l’urna a l’alcalde. L’acte s’ha tancat amb el cant d’Els Segadors, diversos crits d’Independència i una foto de família de les més de 300 persones que s’ha concentrat en l’acte.

Us mostrem algunes fotos de l’acte:

[shashin type=”albumphotos” id=”53″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments