Inici Actualitat El 13 de setembre Taradell es mullarà per lluitar contra l’ELA

El 13 de setembre Taradell es mullarà per lluitar contra l’ELA

2
COMPARTIR
Família de Cal Terriser

El proper dissabte dia 13 de setembre a les 12 del migdia a la Plaça de les Eres tots els taradellencs estan convocats a mullar-se per lluitar contra l’ELA. Per solidaritzar-s’hi i participar-hi únicament cal que portar una galleda amb aigua i pels més atrevits amb gel.

Família de Cal Terriser
Família de Cal Terrisser

Aquesta iniciativa solidària va arrencar diumenge passat de la família de Cal Terrisser, que amb una afectada per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) van reptar a l’alcalde, Lluís Verdaguer, i a tots els veïns del poble a mullar-se a favor de la lluita contra aquesta malaltia. Podeu veure a YouTube el vídeo on es remullen i repten a la resta de taradellencs.

Per la seva banda, l’alcalde ja ha acceptat el repte i ha proposat a tot el poble a fer una remullada popular, afegint-se així a la ‘Ice Bucket Challenge’, una campanya que es fa a nivell mundial i consisteix a llançar-se un cubell d’aigua freda per sobre.

El mateix dissabte a la Plaça de les Eres es podran fer donatius que es faran arribar a la Fundació Miquel Valls, una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i ofereix suport a les seves famílies, així com la lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa. És l’única entitat amb aquesta finalitat social a tota Catalunya.

També es poden fer arribar els donatius a través de les següents webs.

http://www.fundaciomiquelvalls.org/ca/ajudans/particulars/fesundonatiu.html
http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/4432/campanya-icebucket-a-favor-de-la-lluita-contra-lela/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Salvador clot
Salvador clot
12 setembre 2014 8:59

Avui es 12 de setembre hi ja ha passat una altra multitudinària diada del nostre país. Com cada any els taradellencs hem demostrat el nostre gran poder de mobilització quan es necessari, per això escric aquestes quatre ratlles per animar-vos a tots i a totes perquè aquest dissabte ens tornem tots a trobar a la plaça de les Eres. Aquest cop per solidaritzar-nos amb la Carme i tota la família Terrissera per una bona causa, com és la lluita contra l’ELA. Agafem el testimoni que ens van llançar al vídeo. Aixi doncs, poble de Taradell veniu el dissabte a les… Llegeix més »

Raquel Sans
Raquel Sans
10 setembre 2014 23:47

Cert, la ELA és una malaltia molt dura i difícil d’acceptar. Sort n’hi ha de persones professionals com els de la Fundació Miquel Valls que vetllen pels afectats d’aquesta malaltia d’una manera excel·lent. Molta sort i molts ànims.