Inici Actualitat Albert Pujol i Marçal Cedó guanyen la 26a cursa de Montesquiu

Albert Pujol i Marçal Cedó guanyen la 26a cursa de Montesquiu

0
COMPARTIR

cursa montesquiu 2014

El taradellenc Albert Pujol (CET Enclusa) es va adjudicar aquest diumenge la 26a edició de la Cursa de Montesquiu. La prova comptava amb un recorregut de 12 quilòmetres i va tenir uns 150 participants.

Pujol va guanyar amb un temps de 44 minuts i 54 segons i també es va endur el premi al primer participant que passava pel quilòmetre 7. El segon classificat va ser Francesc Marsol, seguit de Raül Rota, que va ser tercer.Cal destacar que també hi va participar Jordi Margenet que va acabar 30è amb un temps de 53 minuts i 41 segons.

En la cursa infantil un altre taradellenc es va endur la victòria. Va ser Marçal Cedó també com a integrant del CET L’Enclusa. En Jofre Cedó va ser tercer a la categoria benjamí, mentre que en Bernat va córrer amb la prova sènior. També destacar la primer posició en categoria mini de l’Arnau Casanovas Periago.

cursa montesquiu 20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments