Inici Actualitat La UD Taradell comença la lliga amb bon peu derrotant el Bellavista

La UD Taradell comença la lliga amb bon peu derrotant el Bellavista

0
COMPARTIR

ud taradell-bellavista 2014

La U.D. Taradell ha obtingut la victòria per la mínima a la primera jornada de lliga. Els blancs-i-blaus amb moltes cares noves debutaven davant l’afició local aquest dissabte i es van imposar per 1 gol a 0 al Bellavista Milan.

A la primera part, els primers minuts van ser de precaució, tot i que el Taradell va tenir les millors oportunitats. Una de molt clara amb un xut de Marc Cuenca que va sortit fregant el pal. A partir del quart d’hora de joc, el Bellavista va avançar línies i va aprofitar per agafar el control del partit. El Taradell es va dedicar a tancar-se a darrere i sortir al contraatac. En un d’ells, Victor Talavera va desaprofitar una bona opció per avançar-se en el marcador. Just després amb una bona contra dels visitants, Jonathan va tenir l’oportunitat més clara del partit estavellant la pilota al travesser i seguidament van desaprofitar una nova oportunitat en la rematada d’un córner. Just a la mitja hora de joc, Nil, va evitar amb una mà prodigiosa el gol dels visitants. Tot va canviar al minut 37, quan una contra per la banda dreta de Joan Molist acabava amb la seva centrada i Oscar Sànchez la convertia en el primer i únic gol dels taradellencs amb un remat ajustat al pal. A la jugada següent, l’àrbitre no va pitar un clar penal a Canó que hagués pogut deixar el partit molt encarrilat.

El gol va ser una bona injecció de moral pels taradelllencs que a la segona part van sortir a portar el control del partit. El Taradell va gaudir de les millors oportunitats, les més clares de Joan Canó al minut 54 que no va poder finalitzar una bona jugada del mateix jugador i seguidament una jugada del mateix Canó amb xut del taradellenc Eloi que sortia molt desviat. Els visitants intentaven jugar a la contra però el Taradell molt bé defensivament impedia que els del Vallès s’aproximessin amb perill. Ja a les acaballes del partit, el Taradell va tenir el segon gol a l’abast amb una remtada de cap de Marc Font a centrada de Canó.

El Taradell suma els tres punts a la lliga i el cap de setmana que ve visita el camp del Tona.

Aquí podeu veure l’únic gol del partit.

http://youtu.be/90rsdDFf5SI

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments