Inici Actualitat Finalitzades les obres de millora de mobilitat de Les Pinediques

Finalitzades les obres de millora de mobilitat de Les Pinediques

0
COMPARTIR

M Vilardell-.. (3)

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora de la mobilitat de vehicles que recullen i deixen alumnes a l’escola Les Pinediques. L’actuació ha consistit en afavorir les maniobres dels cotxes un cop han deixat els nens i nenes a la zona de descàrrega ràpida que hi ha al davant del col·legi. Es tracta de facilitar-los un canvi de sentit per tornar en direcció al poble.

 M Vilardell-.. (2)

Així, es substitueix la zona d’aparcament que hi ha a l’esquerra en sentit ascendent al davant del col·legi per una illeta central ampliada on hi ha algunes places d’aparcament (tal i com es veu a la imatge). Aquesta actuació permetrà fer canvi de sentit amb seguretat. A més, dos senyals de ‘Cediu el pas’ abans d’entrar a l’illeta de manera que s’obligarà als vehicles a reduir la velocitat i donar preferència als cotxes que estiguin circulant dins aquesta illeta, com si es tractés d’una rotonda.

L’actuació s’ha acabat abans de l’inici del curs escolar el pròxim dilluns.

 

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica