Inici Actualitat Finalitzades les obres de millora de mobilitat de Les Pinediques

Finalitzades les obres de millora de mobilitat de Les Pinediques

0
COMPARTIR

M Vilardell-.. (3)

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora de la mobilitat de vehicles que recullen i deixen alumnes a l’escola Les Pinediques. L’actuació ha consistit en afavorir les maniobres dels cotxes un cop han deixat els nens i nenes a la zona de descàrrega ràpida que hi ha al davant del col·legi. Es tracta de facilitar-los un canvi de sentit per tornar en direcció al poble.

 M Vilardell-.. (2)

Així, es substitueix la zona d’aparcament que hi ha a l’esquerra en sentit ascendent al davant del col·legi per una illeta central ampliada on hi ha algunes places d’aparcament (tal i com es veu a la imatge). Aquesta actuació permetrà fer canvi de sentit amb seguretat. A més, dos senyals de ‘Cediu el pas’ abans d’entrar a l’illeta de manera que s’obligarà als vehicles a reduir la velocitat i donar preferència als cotxes que estiguin circulant dins aquesta illeta, com si es tractés d’una rotonda.

L’actuació s’ha acabat abans de l’inici del curs escolar el pròxim dilluns.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments