Inici Actualitat El concert ‘Testatment 1714’ amb Sílvia Bel es farà aquest dissabte al...

El concert ‘Testatment 1714’ amb Sílvia Bel es farà aquest dissabte al vespre

0
COMPARTIR

acte independencia 2014

L’acte unitari “Taradell, junts per la independència” que per tercer any convocaven l’Assemblea Nacional Catalana, Convergència Democràtica de Catalunya, ERC i Solidaritat Catalana per la Independència va quedar a mig fer aquest divendres. La part de concert no es va poder fer.

El concert històric-musical “Testament 1714″ previst durant l’acte unitari s’ha ajornat i es farà avui dissabte 6 de setembre a les 9 del vespre. El motiu ha estat un accident de trànsit que ha patit Sílvia Bel, una de les intèrprets de l’obra, mentre es dirigia cap a Taradell.

Malgrat aquest imprevist, l’acte ha comptat amb la lectura del manifest, llegit per Maria Godayol i amb la interpretació d’algunes cançons per part de la Coral l’Arpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments