Inici Actualitat La UD Taradell debuta a la lliga aquest dissabte contra el Bellavista

La UD Taradell debuta a la lliga aquest dissabte contra el Bellavista

0
COMPARTIR

udtaradell-manlleu-equipLa lliga de Segona Catalana dóna el tret de sortida aquest dissabte. La temporada 2014/15 per a la Unió Deportiva Taradell s’inicia amb un partit a la Roureda davant del Bellavista Milan. L’equip taradellenc ha de resoldre els dubtes que ha deixat la pretemporada, tot i guanyar l’últim amistós aquest dimecres per 3 a 1 contra el Campdevànol. I és que enguany compta amb un equip molt nou i amb moltes incorporacions noves. L’objectiu és mantenir la categoria.

L’última notícia ha estat la incorporació del davanter taradellenc, Marc Muntal, que ha tornat al club després del seu pas pel Seva.

A la porteria s’ha incorporat Sergi Solanich que juntament amb Nil Murfulleda seran els encarregats d’evitar els gols. En defensa hi ha hagut les incorporacions de Víctor Talavera, Sergi Company, Jordi Serradelarca i Joan Molist. Al mig del camp han arribat tres taradellencs Albert Muntal, Marc Cuenca i Jordi Pladevall, juntament amb Martí Pedrón. I al davant s’han incorporat Eloi Masnou. Òscar Sánchez i David Cocera.

El partit d’aquest dissabte començarà a 2/4 de 5 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments