Inici Actualitat Creu Roja recull més de 1.500 litres de llet a Taradell

Creu Roja recull més de 1.500 litres de llet a Taradell

0
COMPARTIR
Creu Roja osona

Durant els dies previs a la Festa Major, i durant tota la mateixa, la Creu Roja a Osona ha recollit 1.512 litres de llet que aniran destinats al Rebost Solidari. Aquest és un projecte conjunt entre la Creu Roja a Osona, Càritas Arxiprestal de Vic i l’Ajuntament de Vic, i se’n beneficien més de dues mil persones. El Rebost Solidari reparteix cada setmana aliments bàsics entre les famílies més necessitades de la comarca d’Osona.

Aquesta campanya, que s’està duent a terme amb la col·laboració de Protecció Civil-Voluntaris de Taradell i les entitats culturals Gottic Teatre i Coral l’Arpa de Taradell, s’emmarca dins el programa Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil. Aquest programa és una iniciativa impulsada per la Creu Roja a Catalunya i va dirigida a tots els sectors socials per fer front, de manera col·lectiva, a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, especialment la infància.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments