Inici Actualitat Tarda de Festa Major amb unes participatives Sardanes berenar

Tarda de Festa Major amb unes participatives Sardanes berenar

0
COMPARTIR

Aquesta tarda de dimarts s’ha fet unes Sardanes Berenar, un dels darrers actes de la Festa Major d’enguany. A partir de les 7 els veïns del poble han participat en les sardanes interpretades per la cobla Lluïsos i acompanyats d’un adient berenar pels assistents als mateixos jardins de Can Costa. L’acte ha estat organitzat per l’Agrupació Sardanista.

M Vilardell.- (255)

sardanes berenar 20142

La Festa Major finalitzarà el proper cap de setmana amb la representació de l’obra teatral, “El pobre viudo”. L’adaptació lliure està dirigida per Manel Gausa, Laura Segarra i Núria Rovira. Dissabte es podrà veure a les 10 de la nit i diumenge 31 a les 7 de la tarda. Les entrades es podran adquirir una hora abans de la funció per 10 euros al vestíbul del Centre cultural Costa i Font.

sardanes berenar 20143

sardanes berenar 20144

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments