Inici Actualitat La UD Taradell empata amb el Vic Riuprimer en el partit de...

La UD Taradell empata amb el Vic Riuprimer en el partit de Festa Major

0
COMPARTIR

festa-major-2014-futbol

Empat a 1 entre la Unió Deportiva Taradell i el Vic Riuprimer, de tercera catalana, aquest diumenge en el partit de Festa Major. El partit no va tenir massa història. A la primera meitat igualtat entre els dos equips. Cap a la mitja hora de joc els visitants es van avançar en el marcador amb una jugada iniciada des de la banda dreta. Al Taradell li va costar arribar amb claredat a porteria contrària, mentre que els vigatans generaven més perill.

Al segon temps el Taradell va millorar i va tenir més arribada. Tot i això, en els primers minuts no va generar oportunitats clares. L’empat va arribar al minut 77 i va ser obra de Marc Cuenca aprofitant una pilota morta a l’àrea després d’una centrada per la banda dreta. Joan Canó va tenir el gol a les seves botes en una vaselina massa alta. I els visitants també van poder desnivellar el marcador en els últims minuts, però tampoc van aprofitar l’ocasió.

festa-major-2014-futbol2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments